Keitaan Juhlat -juhlapalvelu

Tarjoilu helposti meidän tai teidän tiloissa

Onnistuneita juhlia ja muita tilaisuuksia on jälkeenpäin upeaa muistella yhdessä. Avain onnistuneisiin tilaisuuksiin on tilanteeseen sopivassa, hyvin suunnitellussa ja herkullisessa ruoka- ja/tai kahvitarjoilussa. Keitaan Juhlat -juhlapalvelu tarjoaa asiantuntemustaan, kokemustaan ja taitoaan Sinulle, joka haluat järjestää mieleenpainuvat juhlat tai tilaisuuden, jossa tarjoilu ja ruoka kulkevat käsi kädessä tilaisuuden luonteen kanssa.

Kihlajaiset / hääjuhla

Pariskunnan suuri askel suhteen virallistamiseksi suvun ja ystävien edessä. Meiltä saat paljon vinkkejä juhlatarjoiluun ja juhlapaikan koristeluun tai toteutamme juhlan teidän ajatustenne ja toiveittenne pohjalta. Kokenut ja taitava henkilökuntamme loihtii suussa sulavat herkut ja tunnelman elämänne siihen asti ehkä tärkeimmälle päivälle.

Rippijuhlat

Nuoren ensimmäinen oikea merkkipaalu, jota juhlitaan koko suvun voimin ystäviä unohtamatta. Tarjoilu voi kattaa sekä ruoka- että kahvitarjoilun tai halutessa voi keskittyä vain kahvipöydän tarjoamiin herkkuihin. Meiltä saat vinkkejä ja ideoita omien ajatustesi tueksi.

Järjestetään perheenne nuorelle ikimuistoisen rippikoulun huipennukseksi juuri ne aivan ihanat juhlat!

Ylioppilasjuhlat / valmistujaisjuhlat

Perheen nuoren riemukas ja iloinen valmistujaisjuhla on ihana syy kutsua perhettä, sukua ja ystäviä koolle. Meiltä saat keväisiin juhliin sopivaa raikasta ja maukasta tarjottavaa niin ruokaisampiin kuin kahvitarjoiluunkin keskittyviin juhliin. Vuoden loppuun ajoittuviin juhliin voimme suunnitella esimerkiksi Itsenäisyyspäivän teeman mukaista tarjoilua asiakkaan toiveita kuunnellen.

Ristiäiset / nimiäiset

Ristiäiset ovat yksi tärkeimmistä perhejuhlista, joiden sisältö voidaan toteuttaa vanhoja perinteitä kunnioittaen tai uudella erilaisella lähestymistavalla.

Meiltä saatte toiveittenne mukaisen kattavan ruoka- tai kahvipöydän herkkuineen. Järjestetään ristiäiset sitten perheen kotona, seurakuntatalolla, juhlatiloissamme tai jossain muualla olemme mielellämme mukana juhlajärjestelyissä.

Muistotilaisuudet

Surun hetkellä toimitaan usein jaksamisen äärirajoilla. Järjestämme muistotilaisuuden tarjoilun asiakkaan toiveet huomioiden tai suunnittelemme koko tarjoilun asiakkaan antamien ohjeiden (henkilömäärä/ruoka/kahvi) mukaan.

Yritys- ja yhteisötilaisuudet

Asiakastilaisuudet, merkkipäivät, muistamiset, vuosijuhlat tai pikkujoulut; tarjoamme mielellämme kokemustamme ja osaamistamme käyttöönne.

Lue lisää palveluistamme yrityksille!

Kuvia juhlista

Kauttamme järjestyy erilaiset teemajuhlat, esiintyjät, juontajat ja artistit!

Tarvitsetko ohjelmapalvelua?

Kaipaatko apua ohjelman järjestämiseen? Kysy lisää, niin kerromme mielellämme yhteistyökumppanien kautta toteutettavista ohjelmapalveluista!

Kuvassa yhteistyökumppanimme Voionrannan saunatilan upea maisema.

Erilaisia juhlatiloja

Keitaan tilojen lisäksi juhlia ja muita tilaisuuksia voidaan järjestää yhteistyökumppaneidemme tiloissa, mistä löytyy tarvittaessa vaikkapa tilavat saunatilat hieman rennompiin tilaisuuksiin.

Voit valita näistä tilaisuuteesi sopivan juhlatilan:

Kysy lisää

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY